Rok 2018 se u nás v Restaurant Academy nesl v duchu skvělých novinek, inovací a nových nápadů, jak pomoci gastro provozovnám ještě více prosperovat a zároveň společnými silami zvyšovat kvalitu a úroveň veřejného stravování. Děkujeme, že jste s námi, za spolupráci i za to, že nás neustále motivujete něco zlepšovat.
Co tedy rok 2018 přinesl?
- Školení pro kuchaře – asi největší a nejzásadnější novinkou roku 2018 bylo, že jsme rozšířili pole naší působnosti a kromě školení pro číšníky a servírky jsme úspěšně zahájili i školení kuchařů v gastronomických provozech.
- Audit kuchyně gastro provozovny – jedná se o podpůrnou službu k dosažení nejvyššího možného efektu školení kuchařů.
- Obměna jídleního lístku – jedná se o doplňkovou službu, jejímž cílem je dosažení co nejvyšší výtěžnosti a profitability kuchyně s ohledem na atraktivitu menu, schopnosti kuchařů, technologické vybavení kuchyně, atd.
- Poukázky na knihy – zařadili jsme do našeho portfolia i poukázky na odborné knihy pro číšníky i kuchaře, které můžete nově dle Zákona o daních z příjmů věnovat zaměstnancům jako nepeněžní bonus k výplatě, třeba i jako dárek na Vánoce. Více se o této možnosti dočtete v našem článku Zákonné výhody týkající se daní z příjmů.
- Doplnění ŹIVÉHO Školení na zvýšení tržeb v restauraci – školení pro číšníky a servírky jsme obohatili o další bod, kterým je typologie hostů a rizika při komunikaci. V tuto chvíli je školení pro obsluhující personál takto doplněno pouze v živé formě.
- Rozšíření týmu školitelů – abyste pokud možno už nemuseli čekat na volné termíny, posílili jsme náš tým školitelů o další skvělé profesionály z oboru.
- A pár dalších menších změn…
Co plánujeme v roce 2019?
- Doplnění PDF Školení na zvýšení tržeb v restauraci – stejně, jako je nyní doplněno živé školení pro číšníky a servírky, doplníme toto školení i ve formě E-booku.
- Příručka Jak motivovat zaměstnance gastronomických provozů – připravujeme příručku pro vedení, kde najdou motivaci, jakými způsoby v dnešní době efektivně motivovat zaměstnance v obsluze i kuchyni.
- Školení Vína a jejich prodej v restauraci – na tomto školení jsme pracovali i v roce 2018. Ale upřednostnili jsme a urychlili zpřístupnění jiných našich služeb, které pomohou s více palčivými problémy mnohých provozoven.
- Nový vzhled e-mailů – aby jste se snáze orientovali v textu e-mailů od Restaurant Academy, kde většinou získáváte užitečné Rady a tipy pro gastro provozy.
- Jedno velké a milé překvapení i s dárkem – již z počátku roku 2019 chystáme jedno překvapení s dárkem, které pomůže v mnohých provozovnách zvýšit kvalitu a kulturu…a to nebudeme zatím prozrazovat, o co se přesně jedná. Sledujte ale bedlivě naše webové stránky a včas se to dozvíte a navíc díky tomu získáte krásný dárek.
- A určitě nás budete inspirovat i k dalším krokům.
Děkujeme.