AUDIT KUCHYNĚ GASTRO PROVOZOVNY
Něco málo o této službě:
Jedná se o objektivní zhodnocení stavu a efektivity kuchyně profesionálem z oboru, který zná všechna úskalí a dokáže navrhnout relevantní kroky na zlepšení. Audit je předem ohlášený (nejedná se o mysterry shopping) a probíhá přímo v kuchyni, zázemí a skladech dané provozovny.
Rozbor se zaměřuje především na následující oblasti:
- dosavadní profesní zkušenosti kuchařů
- efektivita práce kuchařů z hlediska zpracování surovin a stráveného času
- schopnost využití technologií v kuchyni
- standardy skladování
- standardy hygieny
- čistota na pracovišti
- celková efektivita kuchyně
- základní analýza ziskovosti (tržby vs. náklady)
- zjištění možných nedostatků a problémů v hospodaření
- vhodnost a skladba jídelního lístku
Kdy je vhodné zvolit audit kuchyně:
- když je zřejmé, že v kuchyni není něco v pořádku
- když profit z kuchyně není uspokojující
- když vydávané pokrmy nejsou uspokojující kvality a/nebo chuti
- když chcete restauraci posunout o stupínek výš
- ideálně ještě před školením kuchařů, aby byly odkryty případné nedostatky včas a během školení bylo možné se zaměřit hlouběji na jejich nápravu
Kde: ve Vaší restauraci / provozovně.
Termín: termín se domlouvá s vedením každé provozovny individuálně tak, aby byl pokud možno co nejvíce vyhovující.
Cena: 5 998 Kč jednorázově
Poznámka k ceně: cena zahrnuje náklady na dopravu, cena nezahrnuje důslednější kontrolu dle HACCP (v takovém případě příplatek 1 000 Kč), v případě zájmu pouze o ekonomický audit kuchyně jej lze provést i externě bez návštěvy dané provozovny.