AUDIT KUCHYNĚ GASTRO PROVOZOVNY

Něco málo o této službě: 

Jedná se o objektivní zhodnocení stavu a efektivity kuchyně profesionálem z oboru, který zná všechna úskalí a dokáže navrhnout relevantní kroky na zlepšení. Audit je předem ohlášený (nejedná se o mysterry shopping) a probíhá přímo v kuchyni a skladech dané provozovny.

Rozbor se zaměřuje především na následující oblasti:

  • dosavadní profesní zkušenosti kuchařů
  • efektivita práce kuchařů z hlediska zpracování surovin a stráveného času
  • schopnost využití technologií v kuchyni
  • standardy skladování
  • standardy hygieny
  • celková efektivita kuchyně
  • základní analýza ziskovosti (tržby vs. náklady)
  • zjištění možných nedostatků a problémů v hospodaření
  • vhodnost a skladba jídelního lístku

Kdy zvolit audit kuchyně vhodný: 

  • když je zřejmé, že v kuchyni není něco v pořádku
  • když profit z kuchyně není uspokojující
  • když vydávané pokrmy nejsou uspokojující kvality a/nebo chuti
  • když chcete restauraci posunout o stupínek výš
  • ideálně ještě před školením kuchařů, aby byly odkryty případné nedostatky včas a během školení bylo možné se zaměřit hlouběji na jejich nápravu

Kde: u Vás v restauraci či jiné gastro provozovně.

Termín: termín se domlouvá s vedením každé provozovny individuálně tak, aby byl pokud možno co nejvíce vyhovující.

Cena: 2 998 Kč jednorázově. 

Poznámka k ceně: cena zahrnuje náklady na dopravu.