ZÁCHRANA RESTAURACE

DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ

Něco málo o této službě: 

Je Vaše restaurace, hospoda, kavárna či jiný gastro podnik stále v červených číslech? Musíte Vaši provozovnu dotovat? Nebo jen nevydělává tolik, kolik byste si představovali? Pokud máte za to, že ve Vaší provozovně něco nefunguje správně, pak je služba "záchrana restaurace" právě pro Vás.

Nejdříve je třeba zjistit, v čem tkví podstata problémů. Proto se nejdříve začíná Mystery shoppingem a poté i Auditem kuchyně. V rámci těchto dvou externích auditů se můžeme podívat společně i na ekonomiku Vašeho gastro podniku. Výsledkem je zhodnocení silných stránek a výhod, určení slabých stránek a nedostatků. V případě, že máte zájem s tím něco udělat, tak se individuálně domluvíme, jak se to dá řešit, jak a s čím Vám můžeme pomoci a za jakou cenu.

Někdy není efektivní kuchyně. Pak nastupuje náš profesionální šéfkuchař, který jakožto externista působí po domluvenou dobu ve Vaší kuchyni. Jindy není v pořádku obsluha. Podle toho, co je potřeba změnit se servírkám a číšníkům věnuje externí odborník z Restaurant Academy, aby vše začalo fungovat, jak má. V některých podnicích je na vině neúspěchu třeba jen špatné hospodaření. I v takovém případě Vám umíme pomoci. Doporučíme kvalitnější a levnější dodavatele, kde a na čem ušetřit, na co si dávat pozor, atd.

Každý podnik má jiné nedostatky, proto je tato služba pouze na vyžádání a dle vzájemné domluvy. Neslibujeme ale zázraky na počkání. Zjištění všech nedostatků, které mohou být i skryté a není je tedy možné odhalit hned během auditů, i zavádění změn je dlouhodobější záležitostí. Ve většině případů to vyžaduje vzájemnou spolupráci s našimi odborníky alespoň po dobu 1 - 2 měsíců, někdy i déle. Záleží skutečně na tom, v čem tkví podstata problému, jak efektivně spolupracujete a jak rychle lze změnit dosavadní návyky Vašich zaměstnanců.

Kdy je služba Záchrana restaurace vhodná: když Váš gastro podnik dlouhodobě neprosperuje dle Vašich představ nebo přes několik měsíců je ve ztrátě. 

Co získáte díky službě Záchrana restaurace:

  • vyšší efektivitu a prosperitu restaurace či jiného gastro provozu
  • odstranění nedostatků
  • profesionální vedení zaměstnanců jednotlivých úseků i napříč celou provozovnou
  • pomoc s provozováním gastro podniku na všech úrovních (vyhledávání zaměstnanců, vedení zaměstnanců a komunikace s nimi, motivační program, nastavení chodu provozovny, manuály, zabezpečení marketingu, atd. - zjednodušeně řečeno, co je potřeba)

Kde: u Vás v restauraci.

Jak Záchrana restaurace probíhá: nejdříve se provede tzv. Mystery shopping a poté Audit kuchyně. Po společném zhodnocení výsledků se vzájemně dohodneme na dalších postupech a řešeních Vaší situace. 

Cena: individuální kalkulace dle aktuálních potřeb provozu (pro představu: cena se pohybuje od 25 000 Kč za týden).

Poznámka k ceně: cenu za službu lze rozdělit na platby po max. 14 dnech, služba musí být uhrazena vždy před zahájením dalšího období spolupráce dopředu.