AUDIT KUCHYNĚ GASTRO PROVOZOVNY
Něco málo o této službě:
Jedná se o objektivní zhodnocení stavu a efektivity kuchyně profesionálem z oboru, který zná všechna úskalí a dokáže navrhnout relevantní kroky ke zlepšení. Audit kuchyně je předem ohlášený (nejedná se o mysterry shopping) a probíhá přímo v kuchyni, zázemí a skladech dané provozovny. Součástí auditu je také základní zhodnocení hospodárnosti kuchyně. Výstupem je nejdříve ústní konzultace s vedením provozovny, kde zhodnotíme jednotlivé části, definujeme nedostatky a rezervy a doporučíme vhodná řešení. Následně Vám zašleme report s vyhodnocením také v písemné podobě. Jeho příprava zabere i několik dní, proto jej zasíláme e-mailem zpravidla do 2 - 3 týdnů.
Rozbor se zaměřuje především na následující oblasti:
- standardy skladování
- standardy hygieny
- čistota na pracovišti
- efektivita práce kuchařů z hlediska zpracování surovin a využití času
- dosavadní profesní zkušenosti kuchařů
- schopnost využití technologií v kuchyni
- nákup surovin a seznam dodavatelů (dostupnost, ceny, kvalita)
- základní analýza ziskovosti (tržby vs. náklady)
- zjištění možných nedostatků a problémů v hospodaření
- dostatečnost a vhodnost technologického vybavení
- vhodnost a skladba jídelního lístku
V případě, že máte zájem o zhodnocení HACCP, najdete bližší informace na stránce Audit HACCP.
Kdy je vhodné zvolit audit kuchyně:
- když je zřejmé, že v kuchyni není něco v pořádku
- když profit z kuchyně není uspokojující
- když vydávané pokrmy nejsou uspokojující kvality a/nebo chuti
- když chcete restauraci posunout o stupínek výš
- ideálně ještě před školením kuchařů, aby byly odkryty případné nedostatky včas a během školení bylo možné se zaměřit hlouběji na jejich nápravu
Kde: ve Vaší restauraci / provozovně.
Termín: termín se domlouvá s vedením každé provozovny individuálně tak, aby byl pokud možno co nejvíce vyhovující.
Cena: 8 998 Kč / den (zpravidla 1 den, v případě větších provozů jako jsou hotely možné 2 - 3 dny)
Poznámka k ceně: cena nezahrnuje náklady na dopravu a/nebo případné ubytování (je-li v daném případě třeba) - hradí klient na své náklady; cena nezahrnuje kontrolu dle HACCP (audit HACCP je nutné objednat zvlášť - samostatná položka v objednávkovém formuláři); v případě zájmu pouze o ekonomický audit kuchyně jej lze provést i externě bez návštěvy dané provozovny.