OBMĚNA JÍDELNÍHO LÍSTKU GASTRO PROVOZU

Něco málo o této službě: 

Pokud je v nějaké restauraci nebo jiném gastro provozu stejný jídelní lístek už déle než rok, začne pochopitelně upadat zájem hostů a jejich počet návštěv se postupně snižuje. A ani samotné kuchaře v restauraci nebude jistě bavit vařit stále to stejné dokola, jak někde na páse v továrně.
 
Aby byla zachována atraktivnost jak pro hosty, tak pro kuchaře, je potřeba jídelní lístek čas od času obměnit. V některých provozech to stačí jednou za rok, jinde je vhodnější jej změnit častěji. Mnohdy na to ale chybí čas, případně síla, nápady, atd. Proto Vám pomůžeme sestavit nový nebo společně jen upravíme stávající jídelní lístek. Zaměříme se při tom na dosažení co nejvyšší výtěžnosti a profitability kuchyně, a to s ohledem na počet kuchařů na směně, jejich znalosti a dovednosti, technologické vybavení kuchyně, pokud jej budeme znát, apod. Bude-li to třeba, rádi Vám pomůžeme také s volbou vhodných dodavatelů a/nebo společně vše propočítáme a stanovíme prodejní cenu pokrmů.
 

Kde: u Vás v restauraci nebo vzdáleně (online a/nebo telefonicky).

Termín: dle vzájemné domluvy.

Cena: 2 998 Kč jednorázově. 

Poznámka k této službě: pokud se shodneme, že je vhodné obměnit jídelní lístek a zároveň si objednáte pro Vaši restauraci nebo jakoukoliv jinou gastro provozovnu Školení pro kuchaře, nemusíte obměnu jídelního lístku objednávat samostatně. Tato služba bude zahrnuta v rámci školení kuchařů zdarma.