POUKÁZKY NA KNIHY PRO ZAMĚSTNANCE V GASTRONOMICKÝCH PROVOZECH

Pokulhávají Vaše servírky a číšníci v základech? Osvěžte svým zaměstnancům v obsluze jejich základní teoretické i praktické znalosti a pořiďte jim některou z tištěných knih určených právě pro výuku obsluhujícího personálu. Doporučujeme především knihu Stolničení, která je základním stavebním kamenem pro správnou obsluhu hostů. Tyto knihy přijdou často vhod i vedení restaurace, protože souvisí se znalostmi, jak vést restauraci.

Navíc si od roku 2018 můžete náklady na pořízení těchto knih pro zaměstnance v obsluze odečíst z daní. Více o této výhodě si přečtěte v našem článku. Proto jsou následující knihy prodávány formou poukázek v hodnotě odpovídající ceně jednotlivých knih, abyste mohli náklady na jejich pořízení uplatnit a odečíst z daně z příjmů. Všechny poukázky budou automaticky uplatněny tak, jako byste zakoupili přímo dané knihy. Příslušný počet a druhy knih budou připraveny k vyzvednutí nebo odeslány na adresu, kterou uvedete v objednávce.

tištěná kniha Stolničení

Kniha Stolničení

Popis: autorem této tištěné knihy o rozsahu 224 stran je Gustav Salač. Tato učebnice je základním stavebním kamenem pro práci servírek a číšníků. Obsahuje především teoretické, ale i praktické informace, které musí patřit k základním znalostem pro práci v pohostinství a gastronomii každé servírky a číšníka. Vyplatí se, aby si i profesionální obsluhující personál občas připomněl pravidla obsluhy v restauraci, kdy používat jaký inventář, jak se z technologického hlediska vyrábí některé alkoholické nápoje, atd. Tuto učebnici využijí často také manažeři a majitelé restaurace, aby rozšířili své znalosti, jak vést restauraci. 

Cena: 450 Kč / ks (DPH není účtováno) 

Cena dopravy: 80 Kč (Česká pošta) nebo osobní odběr v Praze ZDARMA

Poznámka: cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží. Dopravu (1 ks) nebo osobní odběr (1 ks) je NUTNÉ OBJEDNAT při objednávce jakéhokoliv zboží.

tištěná kniha Zbožíznalství

Kniha Zbožíznalství

Popis: v učebnici Zbožíznalství poživatiny - potraviny, pochutiny od autorů Anderle, Schwarz, Borůvková, Štěpánková jsou popsány jednotlivé potraviny a pochutiny, jejich výroba a zpracování. Tyto znalosti musí mít každý kuchař. Obsluhujícímu personálu pak napomáhají v restauraci lépe poradit hostům, co si vybrat. Díky informacím získaným v této knize nepřekvapí Vaše kuchaře, servírky a číšníky ani hosté se specifickou zdravotní dietou. Budou umět v rámci celého týmu spolupracovat, adekvátně reagovat na požadavky hosta a budou vědět, co takovým hostům mohou doporučit a uvařit. Proto se i tato kniha řadí mezi základní učebnice pro práci kuchařů i obsluhujícího personálu. Díky svému obsahu do ní nezřídka nahlédnou manažeři i majitelé restaurací.

Cena: 500 Kč / ks (DPH není účtováno) 

Cena dopravy: 80 Kč (Česká pošta) nebo osobní odběr v Praze ZDARMA

Poznámka: cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží. Dopravu (1 ks) nebo osobní odběr (1 ks) je NUTNÉ OBJEDNAT při objednávce jakéhokoliv zboží.