Velikonoce – ideální čas pro návštěvu restaurace

V této době si můžete ve většině restaurací pochutnat na úžasných velikonočních specialitách. Proto toho využijte a zajděte v tento čas na něco dobrého. Následně nám zde do komentářů můžete psát své hodnocení restaurace – jídla a obsluhy.

Přejeme všem krásné velikonoční svátky a skvělé zážitky.

Komentáře
  1. Zuzka M. napsal:

    S kamarádkou jsme byly teď v sobotu v nádherné restauraci hotelu Chateau St. Havel v Praze. Je to sice už týden po Velikonocích, ale byly jsme tak nadšeny, že zde nemohu o této restauraci nenapsat.

    Počasí bylo krásné jarní a tak nás to vylákalo ven. Rezervovaly jsme si místo na oběd v zimní zahradě, což se ukázalo jako skvělá volba. Byly jsme uchváceny krásným výhledem do zeleně. K jídlu jsme zvolily víkendové menu, přičemž každá z nás jsme si daly jiný hlavní chod. Všechny pokrmy byly výborné. Sice jsme se shodly na tom, že creme brulee bylo bohužel nachystáno dopředu, tudíž nemělo na povrchu křupavý zkaramelizovaný cukr, protože ten jim následně při uchovávání v lednici zvlhnul. A na povrchu dezertu po straně byl ozdobně stříknut krém, který byl na okrajích oschlý. Finální úpravu dezertů mohl tedy kuchař nechat na dobu před podáváním a ne si je chystat tak dopředu. Jinak bylo vše skvělé. Především obsluhu musím pochválit, ta byla perfektní. Myslím, že ti ani žádné školení nepotřebují. Ti by se mohli rovnou pyšnit certifikátem, který by prokazoval jejich kvalitní obsluhu. Sice jsme v této restauraci byly poprvé, ale už teď víme, že ne naposled. Všem tuto restauraci můžu vřele doporučit.

  2. Jana Ch. napsal:

    O Velikonočních svátcích jsme s přáteli byli v restauraci U Hloupého Honzy. Ve čtvrtek jsme si zašli na tradiční zelené pivo a když jsme se opět v neděli na večer vrátili, tak nás čekala nabídka se svátečními specialitami. Ovšem jsme se veskrze shodli, že zrovna zde to nebylo vůbec nutné a jejich standardní nabídka je absolutně vyhovující. Ovšem číšníci by se mohli tvářit, že je mnohem méně obtěžuje obsluhovat o svátcích.. Chuťově průměrne.

  3. Karel H. napsal:

    Na velikonoční Bílou sobotu jsme byli s manželkou v Pražské restauraci Corleone na Andělu. Opět jsme si skvěle užili atmosféru pizzerie a příjemně nás překvapila speciální velikonoční nabídka zahrnující husí paštiku nebo i kozí sýr se salátem a s čočkou. Obsluha byla ovšem lehce zmatená, což ale lze přisoudit plnosti restaurace a velikonočnímu shonu. Omluvitelná ovšem není neznalost vinného lístku, následné doporučení tedy nemělo valnou hodnotu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře a k zasílání e-mailů, které by Vás v této souvislosti mohly zajímat. Zásady zpracování osobních údajů