AUDIT HACCP GASTRO PROVOZOVNY
Něco málo o této službě:
Jedná se o kontrolu již existujícího dokumentu HACCP pro restaurace, školní jídelny, cukrárny, kavárny, pizzerie, bistra a další gastro provozovny. Audit HACCP je předem ohlášený a probíhá přímo v kuchyni, zázemí a skladech dané provozovny. Cílem je zhodnotit dodržování hygienických standardů, zkontrolovat dokument HACCP a zároveň definovat případná další rizika a stanovit kritické kontrolní body, které ještě nejsou zaneseny v dokumentu HACCP.
V případě, že máte zájem o audit kuchyně a její efektivity a hospodárnosti, najdete bližší informace na stránce Audit kuchyně.
Kde: ve Vaší restauraci / provozovně.
Termín: termín se domlouvá s vedením každé provozovny individuálně tak, aby byl pokud možno co nejvíce vyhovující.
Cena: 8 998 Kč / den (zpravidla 1 den, v případě větších provozů jako jsou velké restaurace nebo školní jídelny možné 2 - 3 dny)
Poznámka k ceně: cena nezahrnuje náklady na dopravu a/nebo případné ubytování (je-li v daném případě třeba) - hradí klient na své náklady; cena nezahrnuje audit kuchyně (audit kuchyně je nutné objednat zvlášť - samostatná položka v objednávkovém formuláři).