Jaký byl v Restaurant Academy rok 2018 a co plánujeme v tom dalším?

Rok 2018 se u nás v Restaurant Academy nesl v duchu skvělých novinek, inovací a nových nápadů, jak pomoci gastro provozovnám ještě více prosperovat a zároveň společnými silami zvyšovat kvalitu a úroveň veřejného stravování. Děkujeme, že jste s námi, za spolupráci i za to, že nás neustále motivujete něco zlepšovat.

Co tedy rok 2018 přinesl?

  • Školení pro kuchaře – asi největší a nejzásadnější novinkou roku 2018 bylo, že jsme rozšířili pole naší působnosti a kromě školení pro číšníky a servírky jsme úspěšně zahájili i školení kuchařů v gastronomických provozech.
  • Audit kuchyně gastro provozovny – jedná se o podpůrnou službu k dosažení nejvyššího možného efektu školení kuchařů.
  • Obměna jídleního lístku – jedná se o doplňkovou službu, jejímž cílem je dosažení co nejvyšší výtěžnosti a profitability kuchyně s ohledem na atraktivitu menu, schopnosti kuchařů, technologické vybavení kuchyně, atd.
  • Poukázky na knihy – zařadili jsme do našeho portfolia i poukázky na odborné knihy pro číšníky i kuchaře, které můžete nově dle Zákona o daních z příjmů věnovat zaměstnancům jako nepeněžní bonus k výplatě, třeba i jako dárek na Vánoce. Více se o této možnosti dočtete v našem článku Zákonné výhody týkající se daní z příjmů.
  • Doplnění ŹIVÉHO Školení na zvýšení tržeb v restauraci – školení pro číšníky a servírky jsme obohatili o další bod, kterým je typologie hostů a rizika při komunikaci. V tuto chvíli je školení pro obsluhující personál takto doplněno pouze v živé formě.
  • Rozšíření týmu školitelů – abyste pokud možno už nemuseli čekat na volné termíny, posílili jsme náš tým školitelů o další skvělé profesionály z oboru.
  • A pár dalších menších změn…

Co plánujeme v roce 2019?

  • Doplnění PDF Školení na zvýšení tržeb v restauraci – stejně, jako je nyní doplněno živé školení pro číšníky a servírky, doplníme toto školení i ve formě E-booku.
  • Příručka Jak motivovat zaměstnance gastronomických provozů – připravujeme příručku pro vedení, kde najdou motivaci, jakými způsoby v dnešní době efektivně motivovat zaměstnance v obsluze i kuchyni.
  • Školení Vína a jejich prodej v restauraci – na tomto školení jsme pracovali i v roce 2018. Ale upřednostnili jsme a urychlili zpřístupnění jiných našich služeb, které pomohou s více palčivými problémy mnohých provozoven.
  • Nový vzhled e-mailů – aby jste se snáze orientovali v textu e-mailů od Restaurant Academy, kde většinou získáváte užitečné Rady a tipy pro gastro provozy.
  • Jedno velké a milé překvapení i s dárkem – již z počátku roku 2019 chystáme jedno překvapení s dárkem, které pomůže v mnohých provozovnách zvýšit kvalitu a kulturu…a to nebudeme zatím prozrazovat, o co se přesně jedná. Sledujte ale bedlivě naše webové stránky a včas se to dozvíte a navíc díky tomu získáte krásný dárek.
  • A určitě nás budete inspirovat i k dalším krokům.

Děkujeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Odebírejte nové články

    Nechte si ZDARMA na Váš e-mail zasílat rady a tipy pro majitele a manažery restaurací.

    Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa, telefon) budeme (Miroslava Trojáková vystupující pod obchodními názvy Mirin Group Restaurant Academy, Restaurant Academy a Mirin Group) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů a obchodních sdělení se zajímavým obsahem pro restaurace, a to v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani. Proč a jak budeme Vaše osobní údaje zpracovávat, najedete zde: Ochrana osobních údajů >>
  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky